Ședința CNC TB/SIDA

La data de 13 decembrie 2022, cu începere de la ora 16:00, în incinta Ministerului Sănătății, va avea loc ședința Consiliului Național de Coordonare a programelor naţionale de profilaxie şi control al infecţiei HIV/SIDA, infecţiilor cu transmitere sexuală şi de control al tuberculozei (CNC TB/SIDA).

Agenda ședinței include următoarele subiecte: I. Aprobarea realocării economiilor acumulate în grantul FG 2020-2023; II. Prezentarea și validarea Raportului de țară cu privire la investițiile locale în programele naționale TB și HIV în anul 2021; III. Prezentarea Raportului de activitate al CNC pentru anul 2022 și setarea priorităților CNC pentru 2023, IV. Prezentarea raportului „Rezultatele evaluării de bază a Mecanismului de coordonare și responsabilitate multisectorială privind tuberculoză în Republica Moldova”.

La eveniment sunt invitați să participe membrii CNC, invitați permanenți din diferite instituții publice, organizații internaționale, reprezentanții societății civile etc. Ședința CNC TB/SIDA este una deschisă.