Ședința semestrială a Comisiei Naționale de Experți, 2021

Membrii CNE s-au întrunit pentru a pune în discuție performanța programatică și financiară a grantului Fondului Global pe componentele TB și HIV, în semestrul I, 2021, și au venit cu propuneri și recomandări în scopul îmbunătățirii acestora.

Totodată, membrii CNE au fost anunțați despre rezultatele vizitei semestriale de supervizare în teren, care a avut loc la data de 13.10.21, în incinta AO AFI, și recomandările participanților care urmează a fi considerate atât de membrii CNE, cât și membrii CNC.

Instrumentele de supervizare programatică a grantului FG (dashboard-ul), completat de Recipientul Principal IP UCIMP DS, și Raportul vizitei de supervizare în teren în semestrul II, 2021, pot fi consultate aici.

La ședință au participat membrii CNE (secretarul de stat al Ministerului Sănătății, reprezentanți ai Ministerului Finanțelor, CNAM, UNAIDS, OMS, AO SMIT, AO LPTH), Recipientul Principal și Subrecipientul grantului FG (IP UCIMP DS și Centrul PAS), echipele de coordonare a PN TB și HIV/SIDA/ITS, dar și alți invitați permanți la ședințele CNE.

Minuta ședinței din 15.10.21, cu deciziile și recomandările membrilor CNE, va fi plasată, în scurt timp, pe pagina web a CNC TB/SIDA.

fad
fffd
rds
sss
wee