Subiectele discutate în cadrul ședinței CNE

Membrii Comisiei Naționale de Experți (CNE) s-au întrunit pe data de 18 octombrie curent în ultima șediță semestrială din 2018 pentru a pune în discuție supervizarea programatică a granturilor Fondului Global, oferite în susținerea programelor naționale de prevenire și control al infecțiilor TB și HIV/SIDA/ITS.

Membrii GTL au pus în discuție mai multe subiecte, printre care resultatele vizitei de supervizare a granturilor FG în teren, care a avut loc pe 04 octombrie, și au validat proiectele de documente în variantă actualizată privind activitatea CNC TB/SIDA. 

La subiectul implementării granturilor Fondului Global, reprezentanții Recipienților Principali au raportat rezultatele obținute în sem. I, 2018. Instrumentele de supervizare a granturilor (dashboard-urile), completate de RP, pot fi consultate aici.

La ședință au participat membrii CNE (secretarul de stat al MSMPS, CNAM, UNAIDS, Liga PTH, AO SMIT), recipienții principali (IP UCIMP DS și Centrul PAS), echipele de coordonare a PN TB și HIV/SIDA/ITS, dar și invitați permanți la ședințele CNE.

image0